Wat is Self Storage?

Self Storage is een (mini) opslagruimte voor al uw goederen. Voor particulieren is Multi-Storage ideaal wanneer u verandert van woonsituatie of wanneer u (tijdelijk) ruimte tekort komt. Voor ondernemers is het ideaal, u heeft geen hoge kosten aan het huren van een pand, geen lange opzegtermijn. Multi-Storage biedt u verschillende maten units aan. U huurt dus een ruimte zo groot of klein als u nodig heeft. Multi-Storage geeft u de garantie dat de units schoon, droog en beveiligd zijn.

Na het afsluiten van het huurcontract ontvangt de huurder een persoonlijke pincode waarmee men toegang tot het pand en de gehuurde opslagunit heeft. Tevens wordt de sleutel van uw persoonlijk slot overhandigd. U bent de enige die in de door u gehuurde unit kan komen. U heeft 7 dagen in de week toegang tot uw unit van 06.00 tot 23.00. Het slot en sleutel worden uw eigendom na beëindiging van het huurcontract.

Om precies vast te stellen hoeveel ruimte u nodig heeft kunt u gebruik maken van onze ruimte-calculator.

Multi-Storage biedt u ook de mogelijkheid om de aanwezige bussen, caddy en aanhangwagen te huren. De bussen, caddy en aanhangwagen kunt u geheel gratis gebruiken tijdens de huurperiode van de gehuurde opslagunit.