Vragen

Meest gestelde vragen:

Wat zijn de voorwaarden voor het gebruik van de verhuisbus?
– De bus mag alleen worden gebruikt voor het vervoeren van goederen van en naar uw opslagunit;
– De periode waarvoor u de bus mag gebruiken hangt af van de grote van uw opslagunit. Units tot 15 m³ : één dag, units groter dan 15 m³ : twee dagen;
– In overleg kunt u, tegen een vergoeding van €50,- per dag, de bus vaker huren. Mits de bus wordt gebruikt voor het vervoeren van goederen van en naar uw opslagunit;
– De eerste 100 km zijn vrij, daarna wordt er €0,25 per km in rekening gebracht;
– De bus moet voor 17.00 uur weer op het terrein van Multi-Storage staan;
– Na het gebruik van de verhuisbus dient deze weer afgetankt te worden;
– Eventuele beschadigingen aan de bus dienen altijd gemeld te worden bij de receptie.

Kan ik veranderen van opslagruimte?
Blijkt uw opslagruimte te groot of te klein te zijn, dan is het per direct mogelijk, in overleg met ons, naar een andere opslagruimte te verhuizen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden, het verschil in de huurprijs wordt verrekend.

Hoe kan ik mijn goederen vervoeren?
Voor transporten van goederen van en naar de opslagruimtes zijn er voor onze huurders gratis een aanhangwagen met huif, 2-tal bestel- verhuisbussen en een caddy beschikbaar. Reseveren is wel verplicht. Vraag onze medewerksters naar de voorwaarden.

Kunt u voor mij ook goederen in ontvangst nemen?
Wij kunnen tijdens onze kantoortijden voor onze huurders goederen in ontvangst nemen. Afhankelijk van de gemaakte afspraken kunnen wij de goederen voor u in de opslagunit plaatsen. U kunt er voor kiezen om door ons een bericht te ontvangen dat de goederen door ons in ontvangst zijn genomen.

Wanneer en tot hoe laat kan ik bij mijn spullen?
De ruimtes zijn 7 dagen per week toegankelijk van 06:00 uur tot 23:00 uur met uw persoonlijke toegangscode.

Hoe kan ik een Self Storage box huren?
U kunt bij de receptie tijdens onze openingstijden een huurovereenkomst afsluiten of per e-mail. Wel dient u in het bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs en bij het gebruik van 1 van onze verhuiswagens een geldig rijbewijs.

Hoe betaal ik aan Multi-Storage?
Het is mogelijk om per automatische incasso te betalen, dan wordt het bedrag maandelijks van uw rekening afgeschreven. Zorgt u voor voldoende saldo.
U kunt er ook voor kiezen om elke maand een factuur van ons te ontvangen.

Hoe kan ik opzeggen?
U dient schriftelijk op te zeggen, wij hanteren één maand opzegtermijn. Hiervoor kunt u een formulier bij de receptie ophalen.
Uw opslagruimte dient uiterlijk op de datum dat u de ruimte wilt verlaten, na controle door ons, schoon opgeleverd te worden. Na goedkeuring van één van onze medewerkers krijgt u uw borgsom terug gestort op uw rekening.

Heeft u andere vragen, neem dan contact op met één van onze medewerkers. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar via info@multi-storage.nl en telefonisch: 0592-820205